Hej og velkommen til mit kreative univers, som også er fyldt med vandreture og rejser

Her på min blog håber jeg, at jeg kan inspirere dig til alverdens kreative projekter, give dig idéer til vandreture og give dig lyst til at opleve endnu mere af verden. Jeg deler nemlig lidt om det hele, så du kan både læse om strik, linoleumstryk, smykker, rejser, naturfarvning, sy, vandreture, malerprojekter og meget mere.

Min blog har eksisteret siden 2013, hvor jeg gik på efterskole. Nu er jeg færdiguddannet i Visuel Kommunikation og har arbejdet i 3,5 år hos DILLING. Her var jeg en del af marketing, hvor jeg arbejdede med SoMe, og skabte content til alle deres platforme, både video og billeder. Nu har jeg sagt mit job op, og vandret Caminoen i Spanien – det bedste jeg har gjort for mig selv! Derefter rejste jeg til Indonesien for at mødes med min veninde og opleve Java og Lombok. Nu er jeg tilbage i Danmark, og jeg glæder mig til at se hvor rejsen fører hen.

Det var lidt om mig. Jeg er glad for at du kigger forbi – du kan også finde mig på Instagram ☺️

Mange hilsner fra Julie

  1. Jeg strikker og spiser bridgeblanding – mine kollegaer mener det er totalt gammeldags (i hvert fald min sliksmag…)
  2. Jeg har lavet yoga siden jeg gik i 1.g på gymnasiet
  3. Elsker lyden af en støvsuger – så afslappende
  4. Læser mit horoskop næsten hver dag – er blevet totalt grebet af Co-star app’en
  5. Mit favorit transportmiddel er tog – især nattog på rejser i udlandet!

Tiden og Genstart
Lige for tiden lytter jeg ofte til “Tiden” eller “Genstart”, som begge er to korte nyhedspodcasts. Jeg synes det er en god måde at følge med i hvad der sker i Danmark og verden.

Hvem er…
Jeg lytter også lige nu til “Hvem er…” på DR, som er korte serier om forskellige musikere i Danmark, der deler deres historier om hvordan de og deres musik blev kendt. Virkelig en spændende podcast – også for en ikke særlig musikkendt person som mig.

112 for knuste hjerter
Virkelig fin podcast, hvor en ny gæst hver uge fortæller om, da de fik knust deres hjerte og hvordan de kom videre.

Mit mest læste blogindlæg det seneste år, er “sy dit eget stofnet“. Det passer jo også fuldstændig ind i hele den sy-trend der har været siden corona. Og personligt elsker jeg også stofnet! Jeg bruger dem hver dag, og jeg har mange, for de bliver brugt til alt mit krea, indkøb, ture, opbevaring mm.

Min næste rejse er ikke planlagt endnu… Jeg går og drømmer lidt om New Zealand…